Kwaliteit van besturing

Op woensdag 8 juli organiseert het Nationaal Register het middagsymposium ‘Kwaliteit van besturing’ over de samenstelling van bestuur en toezicht in de pensioensector. Prof.mr.dr. Hélène Vletter – van Dort zal de resultaten presenteren van het onderzoek naar dit thema. Nationaal Register heeft opdracht gegeven voor dit onderzoek om inzicht te krijgen in de veranderingen die naar aanleiding van de invoering van de Wet versterking bestuur pensioenfondsen (per 1 juli 2014) zijn doorgevoerd.
Onder leiding van dagvoorzitter Jac Kragt wordt gesproken over de resultaten van het onderzoek en geven Henriëtte de Lange (bestuur VITP en pensioenfondsbestuurder), Fieke van der Lecq (Deeltijdhoogleraar Pensioenmarkten) en Gerard Riemen (directeur Pensioenfederatie) hun visie op het onderwerp.
Partners in dit project zijn de Pensioenfederatie, de Vereniging Intern Toezichthouders Pensioensector (VITP) en Nationaal Register.
Het symposium vindt plaats vanaf 14.30 uur in het gebouw van de SER in Den Haag. U kunt zich online aanmelden. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 95,- p.p. excl. btw. Na inschrijving bevestigen wij per e-mail uw aanmelding en ontvangt u een routebeschrijving. Bekijk het uitgebreide programma.